Restaurant

 

Of u nu een intiem en romantisch diner voor twee wilt, of een feestelijk diner voor 250 gasten, Wok House is uitermate geschikt voor u. Het restaurant biedt een scala aan mogelijkheden. Wanneer u door onze deuren komt wordt u behandeld als een eregast en kunt u heerlijk genieten van een perfect avondje uit.

Uw bezoek aan ons specialiteiten restaurant is steeds weer een fascinerende ontdekkingsreis. Onze chefkoks beheersen de hele oeuvre van de verfijnde Oriëntaalse kookkunst. Ze laten uw smaakpupillen genieten van de gerechten uit Kanton, Sichuan en Mongolïe.

Ons restaurant is invalide vriendelijk zodat iedereen kan genieten van ons all-you-can-eat&drink concept.

 

Geschiedenis

 

Fung en Nancy Man zijn in 1985 in Rotterdam (Schiebroek) begonnen met restaurant Happy Palace. Hun motto luidt: "Dinereren in een sfeervolle ambiance met een persoonlijke bediening".

Een gast voelt zich ook écht een gast bij Fung en Nancy. Maar wat voor hen nog belangrijker is: kwaliteit blijven leveren tegen een redelijke prijs. Zij merkten dat deze formule aansloeg bij hun gasten. De klandizie kwam zelfs uit andere steden en dorpen.

De klantenkring groeide, en in 1990 gingen ze uitkijken naar een iets groter pand: Happy Palace te Schiedam was 'geboren'. Hun trouwe gasten 'verhuisden' met hen mee. Wegens groot succes werd er in 2003 uitgekeken naar een nog groter pand. Hun oog viel op hun huidig restaurant in Vlaardingen: "Empire Palace". Empire Palace heeft derhalve al meer dan 20 jaar ervaring met de Chinese kookkunst en het heeft zich gedifferentiëerd van andere restaurants door uitsluitend kwaliteitsgerechten te maken. Hiermee heeft het naamsbekendheid gekregen in Schiedam allgokkasten , Vlaardingen en verre omstreken.

Wat begon als een klein restaurant met maar 50 plaatsen is inmiddels uitgebreid tot een groot, maar toch zeer gezellig restaurant met meer dan 200 plaatsen.
In 2005 was het tijd voor vernieuwing. Ditmaal werd er grondig verbouwd en het restaurant werd met 50 plaatsen uitgebreid. Ook kwam er het wok concept hier naartoe. Sindsdien heet het "Wok House".

Zoals Confucius zei:
" Eten is een van de belangrijkste vormen van sociaal verkeer..."

Fung en Nancy